De Lekkerst Recepten

Een van de lekkerste recepten is deze frisse versie van gehaktbrood uit de oven staat gezellig op een buffet of brunchtafel. Als je hem aansnijdt ziet iedereen hoe lekker het gehaktbrood van kip gevuld is.

De Lekkerst Recepten

Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpaking. Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Zet een wokpan op het vuur en laat heet worden. Pel de teentjes knoflook en doe ze samen met de sesamolie in de wok zodat ze hun smaak afgeven. Snipper de lente-ui in ringen en de rode chilipeper fijn. Snijd de kip in reepjes en bak ze rondom goudbruin. Voeg de bloemkoolroosjes en de helft van de lente-ui en chilipeper toe. Roerbak alles gaar. Draai het vuur lager en lepel er de currypasta en zure room bij. Voeg de gevogeltebouillon toe en laat nog 10 minuten verder pruttelen. Rooster ondertussen de cashewnoten goudbruin en hak fijn. Serveer de wok met een kommetje rijst en werk af met enkele plukjes koriander en geroosterde cashewnoten.

- 4 kipfilets
- 1 bloemkool
- 1 rode chilipeper
- 4 stengels lente-ui
- 2 teentjes knoflook
- enkele takjes koriander
- 2 el cashewnoten
- 1 potje zure room
- 1 kl Indische currypasta
- 1 dl gevogeltebouillon
- 1 el sesamolie
- peper


  • Recepten

  • Recepten